Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2011/04/20

Svaz českých filatelistů skončil!

Ne, zatím se nemusíte obávat, Svaz ještě funguje... Kde však skončil, jsou jeho blogové stránky umístěné na: http://www.informace-scf.blogspot.com/. Na stránkách samotných to ještě nepoznáte, tváří se, že normálně fungují. Poslední uveřejněný příspěvek je z 18. února 2011 - ostatně i to by nasvědčovalo, že stránky jsou plně funkční (na aktuálnost si Svaz v posledních letech skutečně nehrál).


Na původních - historických - stránkách Svazu umístěných na: http://www.informace-scf.cz/ se však v rubrice "Aktuální informace SČF" objevila následující informace:
V současné době se pracuje na aktualizaci stránek. Prozatím jsou ještě funkční i druhé stránky http://www.informace-scf.blogspot.com/, které se v dohledné době zruší a budou opět pouze jedny. Proto prosíme, abyste nás omluvili, pokud vše nebude zcela funkční. Nyní se veškeré novinky budou objevovat na těchto stránkách.

Nezbývá nic jiného, než Svazu doporučit, aby tuto informaci umístil i na původní - blogové - stránky. Aby po jejich zrušení skutečně pro některé sběratele nenastala situace, že budou přemýšlet, zda Svaz ještě funguje či nikoliv...

Zřejmě posledním aktuálním příspěvkem na těchto "staronových" stránkách je "Usnesení 2. schůze předsednictva SČF", které se konalo dne 9. dubna 2011. Přikládám odkaz: http://www.informace-scf.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=194&Itemid=23.

Žádné komentáře:

Okomentovat