Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2011/07/11

SLOVENSKO (Bratislava) - Pozvánka na výstavu

Ve čtvrtek 7. července se v prostorách Muzea dopravy v Bratislavě uskutečnil slavnostní křest známek vydaných 1. července - emise "Technické památky - historická vozidla" (o jejím vydání jsme Vás na stránkách blogu NEWSPHILA již informovali). Součástí akce bylo i používání příležitostného poštovního razítka. Pro ty z Vás, kteří si nestačili zajistit jeho otisk dobrá zpráva, razítko je ještě k dispozici do tohoto pátku na hlavní bratislavské poště - "Bratislava 1". 


A nyní to nejdůležitější, místo pro samotný křest známek nebylo zvoleno náhodou. Od stejného dne, tedy od 7. července je v bratislavském Muzeu dopravy otevřena výstava prací akademického malíře Mariána Komáčeka "Můj přítel automobil". 


Pokud budete chtít v rámci prázdninové návštěvy Bratislavy shlédnout i tuto výstavu, je otevřena (na adrese: Muzeum dopravy Bratislava, Šancová ulica 1/A) vždy od úterý do neděle od 10.00 do 17.00 hodin až do 31. srpna. Přejeme příjemný zážitek.

Žádné komentáře:

Okomentovat