Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2011/11/09

ČESKO (Praha) - Pozvánka na výstavu na hlavní poště

Jak se stalo již tradicí, v den vydání nových známek a celin se v prostorách bývalé prodejny filatelie v prvním patře budovy hlavní pošty v Jindřišské ulici v Praze koná "mini" výstava podkladů k tisku a dalších materiálů souvisejících s jejich vydáváním. Stejně tomu bude i dnes - ve středu 9. listopadu 2011 od 15.00 hodin - kdy vychází dvě nové emise poštovních známek a jedna celina. 


Na výstavě pořádané Odborem známkové tvorby České pošty s.p. bude možno shlédnout výtvarné návrhy, rytecké rozkresby, původní rytiny, nerozřezané tiskové archy známek, jakož i obdobné podklady pro tisk FDC a návrhy razítek na FDC.


Účast na dnešní akci přislíbili pánové Miloš Ondráček, Karel Zeman, Martin Srb a Václav Fajt, které je možno po ukončení oficiální části výstavy požádat o podpis právě vydaných filatelistických materiálů. 

Žádné komentáře:

Okomentovat