Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2012/02/09

ČESKO - Výstava OSTROPA 2013, přípravy zahájeny!

Ve dnech 18. až 28. dubna 2013 se v Jihlavě uskuteční společná "Česko-německá výstava poštovních známek OSTROPA 2013 Jihlava". V současnosti jsou již zřízeny webové stránky výstavy, které můžete shlédnout zde.


Součástí webové prezentace je i představení logotypu výstavy, se kterým se můžete "potkat" pravidelně i na stránkách našeho blogu NEWSPHILA - ve sloupci po pravé straně. Po jeho označení (proklik) plynule přejdete na webovou stránku výstavy.

Na ní již bylo oznámeno i složení Organizačního výboru výstavy. Kdo je těch sedm statečných, kteří si na následující rok a dva měsíce k tomu, dalo za úkol "vytvořit" kvalitní mezinárodní výstavu?
Předseda a komisař: Martin Tůmatajemník a redakční rada: Jan Horský, gestor SČF a pokladník: Mgr. Michal Musil, společenský a organizační odbor a sponzoři: Antonín KleinMiloslav Licha, dětská pošta a webové stránky: Mgr. Jan Meitner, revizní komise: Pavel Ducháček.

O probíhajících přípravách Vás na stránkách našeho blogu budeme průběžně informovat, Organizačnímu výboru přejeme hodně sil a nervů potřebných ke zvládnutí tohoto úkolu.

Žádné komentáře:

Okomentovat