Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2012/04/19

ČESKO (Plzeň) - Filatelistické setkání z Plzni

Dnešního dne - ve čtvrtek 19. dubna 2012 - v den, kdy se u známé Pivovarské brány Plzeňského pivovaru odhaloval "pivní orloj" probíhá velké setkání plzeňských filatelistů.


V 15,00 hodin byla zahájena tisková konference u příležitosti konání velké sběratelské burzy HobbyMania 2012 - Plzeňské sběratelské dny, která proběhne v příštím týdnu, v pátek 27. dubna od 14.00 do 18.00 hodin, a v sobotu 28. dubna od 07.30 do 13.00 hodin.


Jak už u těchto akcí bývá zvykem, zanedlouho filatelisté skončí nad sbírkou či exponátem. V tomto případě se podařilo zachytit pana ing. Lumíra Brendla (bývalého předsedu Svazu českých filatelistů), pana ing. Emanuela Lukeše (významného vystavovatele námětů Kryštof Kolumbus a Bonsai), pana ing. Miloslava Tupého (sběratele poštovní historie Spálenopoříčska a regionálního badatele), a pana mgr. Jaroslava Malečka (tajemníka Svazu českých filatelistů).  

Žádné komentáře:

Okomentovat