Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/02/14

SLOVENSKO (Bernolákovo) - Ján Popluhár, československý fotbalový reprezentant na slovenské známce

Dnes - ve čtvrtek 14. února 2013 - vydává akciová společnost Slovenská pošta novou příležitostnou poštovní známku věnovanou osobnosti Jána Popluhára (1935-2011), významného československého fotbalového reprezentanta v letech 1958-1967.


O samotné známce a doplňkových sběratelských materiálech přineseme samostatný článek. K dnešní inauguraci známky, která proběhne od 15.00 hodin v prostorách Kulturního domu v Bernolákovu (adresa: Hlavná ul. č. 112) připravila a. s. Slovenská pošta příležitostné poštovní razítko.


To bude používáno na poště "BERNOLÁKOVO" (a od 15.00 hodin i u příležitostné poštovní přepážky), zájemci o jeho otisk si mohou na poštu napsat, ještě dalších sedm dní bude k dispozici pro dodatečné otisky. Autorem grafického řešení razítka je pan Adrian Ferda.

Žádné komentáře:

Okomentovat