Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/03/23

ČESKO - Nový časopis pro sběratele - poštovní historiky

Když jsem na stránkách našeho blogu psal článek o výborném webu, který se zajímá o ambulantní pošty - vlakové, automobilové a letecké - netušil jsem, že aktivity nadšenců a badatelů se od letošního roku budou ubírat i do odborného časopisu na toto téma.


Malá odbočka - ty skvělé internetové stránky naleznete na adrese "www.vlakova-posta.cz", zmíněný článek z 27. února 2012 pod názvem "ČESKOSLOVENSKO - Vše co jste chtěli vědět o vlakových poštách, a báli jste se zeptat..." naleznete na odkazu zde.


První číslo časopisu "Československá vlaková pošta" s podtitulem "magazín o ambulantních poštách vlakem, letadlem a autobusem" v rozsahu 24 stran vyšlo 20. února letošního roku. Cena jednoho výtisku je 55,00 CZK + poštovné (v České republice 14,00 CZK). Druhé číslo by mělo vyjít na přelomu května a června letošního roku.

Žádné komentáře:

Okomentovat