Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/05/01

ČESKO (Praha) - Pozvánka na přednášku



Ve čtvrtek - 2. května 2013 - se v Praze v rámci XXXIII. cyklu odborných přednášek o poštovní historii a současnosti pořádaného Klubem filatelistů, sběratelů specializovaných oborů 00-15 uskuteční přednáška předsedy klubu pana Ing. Ivana Leiše "Sběratelství specializovaných oborů - hlavní směr činnosti Klubu filatelistů 00-15".


Přednáška, doplněná ukázkami filatelistického materiálu ze sbírky přednášejícího (promítanými na plazmovou obrazovku) se koná v sále "Dřevák", v prvním patře Domu PORTUS (občanské sdružení Život 90) v Praze 1, ulice Karolíny Světlé 18 (roh s ulicí Betlémskou), od 16.30 hodin.


Jak je již dobrou tradicí, jsou srdečně zváni všichni zájemci o filatelii a poštovní historii, a to jak členové, tak i nečlenové Svazu českých filatelistů. Využijte i Vy možnost zjistit něco víc o filatelii, sbírání známek a poštovní historii...


Jak uvádí e-mailová informace Klubu filatelistů 00-15 s pozvánkou na akci: "Toto zásadní vystoupení Ing. Ivana Leiše představuje jednu z akcí vrcholících oslav 70. výročí založení našeho klubu v roce 1943 jako tehdejšího Odboru filatelie S.K. zaměstnanců hlavního města Prahy. V průběhu přednášky proběhne vernisáž dvou malých výstavek "Z historie klubu a sběratelství specializovaných oborů" a "Ukázky z díla rytce Mildy Bláhy" ve vstupním vestibulu Domu Portus."


Žádné komentáře:

Okomentovat