Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/09/05

SLOVENSKO (Piešťany) - Balonová MEGA FIESTA

Ve dnech 6. a 7. září 2013 se uskuteční na Slovensku velká balonová a letecká akce pod názvem BALONOVÁ MEGA FIESTA. Slovenská pošta bude používat na poště "PIEŠŤANY 1" dvě příležitostná poštovní razítka. O prvním jsme Vás již informovali v samostatném článku zde.


Druhé příležitostné poštovní razítko bude používáno na poště "PIEŠŤANY 1" v sobotu 7. září 2013. Symbolická kresba balonu je doplněna textem "ANDREJ KVASZ / LETEC / KONSTRUKTÉR" a dalšími texty "BALONOVÁ MEGAFIESTA" a "1. LETOUNSKÝ DEN NA SLOVENSKU". Razítko bude na poště k dispozici dalších sedm dní pro případné dodatečné otisky.


K akci jsou připraveny i tiskové listy se známkami (nominální hodnoty "T2 50g") a personifikovanými kupony, které budou v prodeji na příležitostné přepážce.

Žádné komentáře:

Okomentovat