Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/10/17

ČESKO (Praha) - Fotoreportáž z výstavy na hlavní poště!

Včera - ve středu 16. října 2013 - proběhla na hlavní pražské poště již XXXVIII. výstava nově vydaných poštovních známek České republiky. Tentokrát dvou emisí "Osobnosti: Otto Wichterle (1913-1998)" a "400 let Bible kralické". O konání výstavy jsme Vás informovali v samostatném článku na našem blogu zde a zde.


Na webových stránkách pražského Klubu filatelistů - sběratelů specializovaných oborů KF 00-15 Praha byla dnes publikována obsáhlá fotoreportáž z této akce.


Fotoreportáž, kterou pořídil pan ing. Tomáš Chudoba ze státního podniku Česká pošta naleznete na odkazu zde. Jako malou ukázku přidáváme fotografii nově připravované služební obálky státního podniku Česká pošta, která bude sloužit k rozesílání vánočních a novoročních přání.


Žádné komentáře:

Okomentovat