Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/10/17

ČESKO (Praha) - Setkání Společnosti sběratelů celin


V sobotu 19. října 2013 od 09.00 do 12.00 hodin se bude konat LV. setkání (podzimní) členů a přátel Společnosti sběratelů celin (SSC) Svazu českých filatelistů ve velké zasedací místnosti Domu odborových svazů (adresa: náměstí Winstona Churchilla 2, Praha 3).



Program bude následující: (1) prezentace účastníků (v době 09.00 – 09.30 hodin), (2) informace SSC a SČF, (3) diskuse, (4) přednáška pana ing. Pavla ŠvejnaraDobírkové zásilky na území ČSR do roku 1953″, (5) diskuse k přednášce (dotazy, připomínky, popřípadě doplnění), (6) výdej vydražených položek z 39. aukce PAC a PH a prodej nevydražených položek (ing. M. Černík), a (7) burza (koupě, prodej, výměna) sběratelských materiálů.


Současně ve stejný den dopoledne se bude v malé zasedací místnosti téže budovy konat setkání Společnosti sběratelů neoficiálních příležitostných celin České republiky. Vstup je volný, hosté jsou vítáni.

Žádné komentáře:

Okomentovat