Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2013/12/11

ČESKO (Praha) - Příležitostné razítko "120 let českého tenisu"

V souvislosti s vydáním emise vlastních známek státního podniku Česká pošta "120 let českého tenisu" bude používáno na poště "110 00 PRAHA 1" (hlavní pražská pošta v Jindřišské ulici) příležitostné poštovní razítko.


Příležitostné poštovní razítko bude používáno od středy 11. prosince do čtvrtka 19. prosince 2013. Autorem grafického návrhu a vlastní rytiny razítka je pan Miloslav Bláha.


Dominantním obrazovým motivem razítka je tenisový míček. V horní části kruhu je text "120 LET ČESKÉHO TENISU", ve spodní datum používání razítka. Název pošty "PRAHA 1" je "vepsán" uprostřed tenisového míčku.





Aktuální tiskový servis společnosti NEWSPHILA. V souvislosti s vydáním "vlastních známek" státního podniku Česká pošta v prosinci roku 2013 jsme na stránkách blogu NEWSPHILA zveřejnili následující texty:
08.12.2013

Žádné komentáře:

Okomentovat