Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2014/11/28

ČESKO - Příležitostné dopisnice PRESSFIL 2015

Emisní plán příležitostných poštovních dopisnic s logem PRESSFIL, které vyjdou v roce 2015, zveřejníme na těchto stránkách v úterý 23. prosince 2014. V případě zájmu našich čtenářů můžeme tento emisní plán přímo zaslat ve formátu ".pdf" na mailovou adresu. Pokud máte zájem, napište nám na náš e-mail: nakup-prodej.newsphila@centrum.cz


Kromě vlastního emisního plánu se v prosincových dnech pokusíme i bilancovat zanedlouho již deset let, kdy příležitostné dopisnice vydáváme. Ano, čas letí, první dopisnice "Mezinárodní veletrh a burza HobbyMania" byla vydána již 21. dubna 2006!



Dopisnice PRESSFIL a SSNPC

Zároveň tímto oznamujeme, že dopisnice PRESSFIL v letošním roce 2014 již nebyly distribuovány některým zájemcům prostřednictvím Společnosti sběratelů neoficiálních příležitostných celin (dále jen SSNPC). Důvodem bylo selhání zástupce SSNPC pana Karla Macháčka při komunikaci a přístupu k naší společností v osobní rovině.
Problémy vyvrcholily v druhé polovině roku 2013 při předání a zúčtování dodaných dopisnic, včetně vulgárních výrazů v korespondenci ze strany zástupce SSNPC.

Další překážkou, která nás "donutila" pozastavit spolupráci je fakt, že SSNPC měla pro své členy (v rámci centrálního odběru) dojednanou zvýhodněnou cenu. Z naší strany jsme to chápali jako podporu této Společnosti.
Jak jsme zjistili (včetně potvrzení některých členů Společnosti), za tuto zvýhodněnou cenu byly příležitostné dopisnice účtovány členům Společnosti. Problém nastal při dalším přeprodávání dopisnic (například prostřednictvím Aukra), kdy byla účtována tato "snížená" cena. Tedy nebyl dodržen příslib dohody pevně deklarované prodejní ceny určené naší společností.
Často jsme tak byli v této souvislosti dotazováni od sběratelů, proč naše společnost dopisnice nabízí a prodává za vyšší cenu. Tuto skutečnost jsme našim odběratelům či zájemcům o odběr - nečlenům SSNPC - nebyli schopni často uspokojivě vysvětlit.



Distribuce dopisnic od roku 2015

V současné době pracujeme na nové formě distribuce a prodeje dopisnic, kde nabídneme všem zájemcům naše produkty za stejnou cenu. 
V případě požadavku sběratelů na dopisnice z let 2011, 2012, 2013 a 2014 je možno napsat na náš e-mail: nakup-prodej.newsphila@centrum.cz.
Obratem Vám zašleme nabídkové listy pro objednávku samostatných dopisnic, celých ročníků, či dopisnic oražených příležitostným razítkem.



Samozřejmě na stránkách našeho blogu NEWSPHILA Vás budeme o příležitostných dopisnicích PRESSFIL informovat i nadále.

Žádné komentáře:

Okomentovat