Informační blog o aktuálním dění ve filatelii... poštovní známky, dopisnice, příležitostná poštovní razítka, filatelistické výstavy a veletrhy, a to nejen z Česka ...včetně odkazů na jednotlivé poštovní správy, národní filatelistické organizace a poštovní muzea.

2014/11/25

ČESKO - Zítra vychází kulaté známky!

Zítra - ve středu 26. listopadu 2014 - bude možné na pobočkách (poštách) státního podniku Česká pošta zakoupit první dvě kruhové poštovní známky České republiky. Obě jsou věnovány fiktivní postavě českého vynálezce Járy Cimrmana.

O tomto vydání jsme na stránkách našeho blogu NEWSPHILA informovali dne 14. listopadu 2014 v samostatném článku "ČESKO - Vzorové vydání kulatých "vlastních známek"", který najdete na odkazu zde.

Oddělení známkové tvorby státního podniku Česká pošta připravuje na tento den slavnostní představení těchto známek v prostorách pražské hlavní pošty "110 00 PRAHA 1" v Jindřišské ulici.








Aktuální tiskový servis společnosti NEWSPHILA. V souvislosti s vydáním kruhových "vlastních známek" státního podniku Česká pošta v listopadu roku 2014 jsme na stránkách blogu NEWSPHILA zveřejnili následující texty:




_____________________________



Celobarevný „KATALOG vlastních známek Česká republika (2012-2015)“ na 290 stranách kompletně popisuje veškeré vydané známky, včetně 490 vyobrazení, 923 cenových záznamů a 18 tabulek. Cena katalogu je 499,00 CZK.

Nový katalog objednávejte na e-mailové adrese: 


Katalog je zasílán v protinárazové obálce doporučeným (R-) dopisem prostřednictvím státního podniku Česká pošta. K ceně je připočítávána částka za poštovné ve výši 47,00 CZK. V případě požadavku na zaslání dobírkou, je příplatek k poštovnému ve výši 49,00 CZK. Zásilka je vždy filatelisticky frankována.




Žádné komentáře:

Okomentovat